Directie

Schermafbeelding-2017-07-02-om-21.45.57

Mandy van der Put | Oprichtster

Mandy is een succesvolle zakenvrouw die aan het hoofd staat van de Straight-Line Business School. Een bedrijf dat gefocust is op het creëren van leiders in de wereld van ondernemers.

Vanaf het moment dat Mandy moeder werd maakte ze zich meer dan ooit zorgen over het onderwijs. Want waar breng je je dochter naartoe als je hoofdzakelijk dingen ziet gebeuren waar je absoluut niet achterstaat?
Ze bekeek verschillende opties van het opstarten van een privéschool tot thuisscholing tot het oprichten van een Stichting die het verschil zou moeten maken in het gehele basisonderwijs. Dat laatste idee liet haar niet meer los en groeide met de dag meer uit tot Mandy’s persoonlijke missie, met als resultaat Stichting Little Leaders.

Mandy is gefocust op het creëren van leiders in de wereld. Enerzijds door Straight-Line Leadership te introduceren bij ondernemers, anderzijds door Straight-Line Leadership het onderwijs in te brengen.

Leila

Leila Ira | Oprichtster

Leila heeft ruim 15 jaar ervaring in de bankwereld en de mediawereld, maar voor het grootste deel vooral in de wereld van goede doelen, zoals: War Child, UNICEF en Het Vergeten Kind.

Tijdens haar vele reizen en avonturen heeft ze mogen ervaren wat de krachtige effecten zijn van een kind enerzijds de nodige aandacht, warmte & liefde geven en anderzijds leren hoe ze zichzelf tot hun volste potentieel kunnen ontwikkelen.

Ze is de hele wereld over gereisd en steeds weer kwam ze tot de volgende conclusie; 
Kinderen hebben allemaal hetzelfde nodig om uit te kunnen groeien tot krachtige volwassenen, ongeacht hun situatie of afkomst. Ze hebben simpelweg iemand nodig die ze ziet, erkent en in ze gelooft. Leila doet dit alles met zoveel overgave dat het onvermijdelijk werd om een Stichting op te richten waar ze haar ervaring, haar visie en haar missie in onder kon brengen. Ze beseft namelijk maar al te goed dat de wereld nu meer dan ooit leiders nodig heeft, mensen die opstaan en het voortouw nemen.

Mocht je mij iets willen vragen, neem gerust contact met mij op via leila@leadingteachers.nl

Joyce

Joyce Sanders | Oprichtster

Joyce was jarenlang werkzaam in het basisonderwijs voordat ze de stap maakte naar de zakelijke wereld waarin ze tegenwoordig werkzaam is.
Haar grootste kracht is altijd geweest dat ze in staat was een oprechte connectie te maken met de kinderen, hun ouders en haar eigen collega’s. Deze connectie creëerde de benodigde fundering voor het benutten van het volle potentieel van de kinderen, met als gevolg een klas vol met kleine leiders. Haar ervaringen en lessen uit het basisonderwijs past ze tot op de dag van vandaag toe op haar werk in de zakelijke wereld.

Joyce is tegenwoordig een krachtige Straight-Line Coach, die een intensief mentoring traject heeft gevolgd met aan de basis het boek Straight-Line Leadership. De impact die zij als coach maakt op de ondernemers in haar netwerk is enorm.

In 2015 stond ineens ondernemer én leerkracht van groep 8; Nicky van Gerwen, voor haar neus. Ook hier was meteen sprake van een oprechte connectie. En later maakte Joyce samen met Meester Nicky de vertaalslag van Straight-Line Leadership naar het basisonderwijs. Dit werd vervolgens het fundament van het Big Leader Project, later Leading Teachers Programma van Stichting Little Leaders.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

©2020 Leading Teachers

Log in with your credentials

Forgot your details?