Wij vinden dat elk kind/ elke leerling de kans verdient om zijn of haar volste potentie te ontdekken en te benutten. Dat een kind/ leerling leert om leiderschap en eigenaarschap te nemen over zijn of haar leven. Veel leraren maken bewust de keuze zich te transformeren van leraar tot Leading Teachers om zo het voorbeeld te kunnen zijn naar de leerlingen op gebied van leiderschap en eigenaarschap. Ons doel is zoveel mogelijk Leading Teachers te creëren en leerlingen in hun kracht te zetten.

Het uitvoeren van ons programma kost geld en er is vaak weinig geld beschikbaar vanuit de school zelf. Daarom zijn wij heel dankbaar met al onze Partners en Friends die ons (financieel) ondersteunen, aan productsponsoring doen en/of Leading Teachers sponsoren om deel te nemen aan het Leading Teachers Programma.

Want alleen door de toegewijde Leading Teachers te verbinden met toegewijde ondernemers uit het bedrijfsleven, die bereid zijn mee te investeren in de toekomst van de leerlingen, creëren we NU samen een krachtige toekomst voor ons land!

Elk bedrag is van harte welkom. Om je een idee te geven hoe we je bijdragen investeren:

  • Met EUR 150 euro sponsor je een leraar/docent met het Intro Programma
  • Met EUR 1500 euro sponsor je het volledige transformatie proces van een leraar en zijn/haar gemiddeld 25 leerlingen.

Sponsor een Leading Teacher & Little Leader

Een super dikke dankjewel voor jou. Wij vinden het te gek dat jij je inzet voor onze toekomst. Want ook al is het straks aan onszelf om een mooie wereld te creëren, het is wel heel erg fijn, en stiekem ook nodig, om nu alvast geholpen te worden.

– het Leading Teachers team

Samenwerkingspartijen

Partners & Friends

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

©2021 Leading Teachers

Log in with your credentials

Forgot your details?