Leading Coach: Rico Voesenek

“Dankzij mijn coach ben ik in aanraking gekomen met het boek ‘Straight Line Leadership’. Sindsdien word ik regelmatig volgens deze methodiek gecoacht. Vanaf het begin vond ik de theorie rondom Straight Line erg herkenbaar. Tegelijkertijd dacht ik: “Wie leeft dit nu echt?” Het vereist een omslag en dat vinden mensen oncomfortabel.

Daarna heb ik de introductietraining van Leading Teachers gevolgd en ik zie hierin kansen voor alle onderwijsprofessionals, in welke functie dan ook. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zijn talent kan ontwikkelen en zijn volledige potentieel benut. Ik heb de overtuiging dat we hier een ondersteunende factor in moeten zijn.

Als docent Frans en eigenaar van Boldminds Academy, kom ik dagelijks in aanraking met middelbare scholieren. Het is fantastisch om de ontwikkeling van deze kinderen te zien en hier een bijdrage aan te leveren. Met Leading Teachers zorgen we ervoor dat jij als docent impact maakt op het leven van jouw leerlingen. We zijn er voor docenten die niet alleen problemen benoemen, maar ze daadwerkelijk aan willen pakken.

Ben niet wie je bent, maar ben wie je wilt zijn”

Het gaat erom dat je bent wie je moet zijn om te bereiken wat je wil. Soms moet je vastgeroeste gewoonten nu eenmaal vervangen door nieuwe. Reflecteer, kijk wat werkt en transformeer. Wees geen slachtoffer van de situatie waarin je verkeert, maar deal ermee en handel ernaar. Weet dat er altijd een keuze is en neem volledige verantwoordelijkheid over je eigen leven.

Samen met Leading Teachers creëer ik leiders. Dat is geen belofte, dat is een commitment.” Aldus Rico Voesenek.

Wil jij echt het verschil maken in het leven van je leerlingen door WIE jij bent en WAT je doet? Ben je bereid om brutaal eerlijk naar jezelf te kijken? Stuur mij een email: rico@leadingteachers.nl

©2021 Leading Teachers

Log in with your credentials

Forgot your details?