gaelle-marcel-8992

Ontstaan van Leading Teachers

Wij hebben een absoluut commitment op het creëren van een krachtige toekomst. Niet straks, maar NU. Door zoveel mogelijk leiders te creëren, jong en oud. Leiders die in staat zijn 100% eigenaarschap en leiderschap te nemen over hun eigen leven en daarmee het inspirerend voorbeeld voor anderen zijn. Wij dagen uit, rusten toe, en bekrachtigen onderwijsprofessionals in hun transformatieproces naar een krachtig (er) niveau van leiderschap.

Daarom zijn we in 2016 gestart met de stichting Little Leaders met als doel om zoveel mogelijk kinderen middels hun onderwijzers te ondersteunen, te bekrachtigen en de juiste tools aan te reiken in hun transformatie richting leiderschap en grootsheid.

Inmiddels gaan we verder onder de naam Leading Teachers. Daar waar we een eerste instantie enkel met de leerkrachten en leerlingen uit het basisonderwijs aan de slag gingen, doen we dit nu ook met docenten op de middelbare en hoger onderwijs.

Waar wij voor staan

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich krachtig ontwikkelen en verantwoordelijkheid leren nemen voor de keuzes die ze maken. Zodat ze in staat zijn zich te ontwikkelen tot zelfverzekerde individuen die een waardevolle bijdrage kunnen leveren in deze maatschappij. Als organisatie hebben wij een absoluut commitment op het creëren van een krachtige toekomst door een onderwijs te creëren dat leerlingen daadwerkelijk bekrachtigt en uitdaagt.  Hiervoor hebben ze krachtige rolmodellen nodig! Leading Teachers!

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

©2021 Leading Teachers

Log in with your credentials

Forgot your details?