Wie zijn LEADING TEACHERS?

Alle onderwijsprofessionals (leerkrachten, docenten, schooldirecteuren, IB’ers, kindercoaches en/of kindtherapeuten) die betrokken zijn in het onderwijzen en coachen van kinderen, jongeren of adolescenten in het basisonderwijs, middelbaar onderwijs en hoger onderwijs, zijn in onze ogen ‘Leading Teachers’. Vanuit hun leiderschapspositie maken zij immers enorme impact op het leven van de leerlingen en dragen een grote verantwoordelijkheid voor de toekomst van ons land.

LEADING TEACHERS: Daadkrachtig, Uniek, Waardevol

Leading Teachers kenmerken zich met:

  • Ze willen daadwerkelijk een waardevolle impact maken door wie ze zijn en wat ze doen.
  • Ze kiezen bewust en opzettelijk voor groei, hebben het lef om uit hun comfortzone te gaan en zijn bereid zijn gas te geven om krachtige resultaten te bereiken.
  • Ze zijn bereid om brutaal eerlijk naar zichzelf te kijken en te focussen op het uitvoeren van de benodigde acties om het beoogde resultaat te bereiken.

LEADING TEACHERS ORGANISATIE

Binnen het onderwijs zijn wij dé organisatie voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling voor leerkrachten en docenten. Bekijk hieronder ons aanbod of bekijk ons totaaloverzicht van alle trainingen.

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met een van de Leading Coaches voor een persoonlijk adviesgesprek. Of kom gewoon vrijblijvend kennismaken tijdens onze trainingen.

©2021 Leading Teachers

Log in with your credentials

Forgot your details?