Leading Teachers Training

Wil jij echt het verschil maken in het leven van je leerlingen door WIE jij bent en WAT je doet? Ben je bereid om brutaal eerlijk naar jezelf te kijken? Dan is deze training iets voor jou..

ONTDEK LEADING TEACHERS

Zet een eerste stap in de wereld van Leading Teachers. Je zult ervaren dat je gelijk al een krachtiger en waardevoller leven voor jezelf (en anderen) begint te creëren. Wij creëren meer leiderschap en ondernemerschap in het onderwijs. Want leiders creëren nog meer leiders. In deze training ontdek je als onderwijsprofessional meer over leiderschap, eigenaarschap, ondernemerschap en de kracht van het zijn en doen. Wij laten je dingen zien die je nog niet eerder hebt gezien, horen wat je nog niet eerder hebt gehoord en ervaren wat je niet eerder hebt ervaren.

KORT & KRACHTIG

Door het inzetten van Straight-Line Leadership methodieken zorgen we dat je als Leading Teacher, de benodigde inzichten en krachtige en significante handvatten krijgt die nodig zijn om jezelf én je beroep opnieuw uit te vinden. Zodat je echt het verschil kunt maken naar je leerlingen.

NIET VOOR IEDEREEN

We werken in deze training alleen met DIE onderwijsprofessionals die het onderwijs daadwerkelijk willen transformeren door WIE ze zijn en WAT ze doen. Niet morgen, maar NU. Die het lef hebben om brutaal eerlijk naar zichzelf te kijken, leiderschap te nemen over hun eigen leven, dit ook daadwerkelijk voorleven naar anderen en zo echt het verschil willen maken in het leven van de leerlingen. Samen creëren we een krachtige toekomst!

DUUR

Deze training duurt 2 uur. Je ervaart gelijk al een krachtiger en waardevol verschil waarmee je jezelf en je beroep opnieuw kunt gaan creëren.

KOSTEN

De kosten van de training zijn afhankelijk van de gekozen locatie.

INSCHRIJVEN

Schrijf je hier in voor de eerstvolgende training.

Ik wil meer weten over deze training

©2021 Leading Teachers

Log in with your credentials

Forgot your details?