Leading Teachers Introductie

Soms heb je net even wat meer persoonlijke ervaring nodig om te kunnen bepalen of iets bij je past, ja of nee. En soms weet je dat iets de juiste weg is, maar wil je gewoon een rustige start maken. Hiervoor hebben we de LEADING TEACHERS Introductie Programma in het leven geroepen.

KORT EN KRACHTIG PROGRAMMA

Wij creëren meer leiderschap en ondernemerschap in het onderwijs. Want leiders creëren nog meer leiders. In dit programma gaan we aan de slag met het fundament van het LEADING TEACHERS PROGRAMMA. Door het inzetten van Straight-Line Leadership methodieken zorgen we dat je als Leading Teacher, de benodigde inzichten en krachtige en significante handvatten krijgt die nodig zijn om jezelf én je beroep opnieuw uit te vinden. Zodat je echt het verschil kunt maken naar je leerlingen.

DUUR 

In 4 weken tijd meer focus dan ooit te voren, meer helderheid dan ooit te voren en ook direct meer resultaat dan ooit te voren. Het programma bestaat uit: een Live Kick OFF dagdeel, 4 ONLINE GROEP MEETINGS, Coaching, video materiaal en een werkboek.

LIVE KICK OFF

We starten met een Kick Off dagdeel, waar we onze visie delen, nieuwe inzichten en distincties behandelen en vervolgens concreet aan de slag gaan met de materie. De deelnemers ontvangen op die dag alle benodigde programma materialen voor de rest het traject.

ONLINE GROEP MEETINGS

In de 4 opvolgende weken, ontmoeten alle deelnemers elkaar 1 keer per week gezamenlijk online. Ook deze online meetings zijn LIVE, onder leiding van een LEADING COACH. Tijdens deze meetings zal worden ingegaan op de materie voor die week, de weekopdracht en kan men vragen stellen en/of ervaringen met elkaar delen.

NIET VOOR IEDEREEN! 

We werken in dit programma alleen met DIE onderwijsprofessionals die het onderwijs daadwerkelijk willen transformeren door WIE ze zijn en WAT ze doen. Niet morgen, maar NU. Die het lef hebben om brutaal eerlijk naar zichzelf te kijken, leiderschap te nemen over hun eigen leven, dit ook daadwerkelijk voorleven naar anderen en zo echt het verschil willen maken in het leven van de leerlingen. Samen creëren we een krachtige toekomst!

KOSTEN DEELNAME PROGRAMMA

Dit programma kost 150 EUR per deelnemer.

INSCHRIJVEN

Schrijf je hier in voor de eerstvolgende introductie programma.

Ik wil meer weten over deze training

©2021 Leading Teachers

Log in with your credentials

Forgot your details?