Onze nieuwe Leading Coach: Karin

Karin van der Looij, een zeer daadkrachtige en bevlogen dame die echt het verschil gaat maken voor onze Leading Teachers en onze Little Leaders, is vanaf nu onderdeel van het Leading Teachers Team. Wij zijn super blij met haar komst en kijken enorm uit met haar en samen met jullie een krachtige toekomst te creëren. Graag stelt zij zichzelf even aan je voor.

Verschil maken

Ik ben Karin van der Looij, leerkracht op Basisschool de Vest in Hoogeloon. Een bevlogen leerkracht die vooral kansen ziet en van grote waarde wil zijn voor collega’s, leerlingen en hun ouders.
Dit alles versterkt door mijn rol als moeder van 2 echte Little Leaders. Ik ervaar, inmiddels ook thuis, aan den lijve dat een school of zelfs een enkele leerkracht het verschil kan maken.

Ben wie je wilt zijn en wees er trots op! 

Leading Teachers

Vorig jaar kwam ik, totaal onverwacht, in contact met Leading Teachers.  Wat begon met het lezen van het Straight Line Leadership boek, monde al snel uit in een deelname aan het programma.
Ik heb de afgelopen maanden ook daadwerkelijk een transformatie ondergaan. Wat ik voorheen voor onmogelijk heb gehouden gebeurt nu wel. Ik ben, als moeder en leerkracht, niet langer slachtoffer van het huidige onderwijssysteem, maar eigenaar van de situatie! Iemand die niet alleen kansen ziet, maar ze ook om weet te zetten in acties. Hierin wil ik graag een voorbeeld zijn voor anderen.

Actief uitdragen

Mijn ervaringen van de afgelopen maanden en mijn missie om kinderen in hun kracht te zetten hebben me doen besluiten om de visie van de Leading Teachers actief te gaan uitdragen en me als Leading Coach in te gaan zetten voor de toekomst van onze kinderen en een transformatie in het onderwijs te creëren door wie we zijn en wat we doen!

Contact

Mocht je met Karin willen kennismaken of haar wat willen vragen, neem dan gerust contact met haar op via karin@leadingteachers.nl. Of kom eens naar een van onze Leading Teachers Trainingen om haar persoonlijk te ontmoeten.

 

 

1 Comment
  1. Josita van den Eertwegh 3 jaar ago

    Top Karin!
    Hartstikke goed en fijn, veel succes toegewenst met álles!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 Leading Teachers

Log in with your credentials

Forgot your details?